Orvos válaszol

Bemutatkozás:
2016. február 7.

Dr.Sljonszkaja-S.Raisza vagyok. Vezetéknevem első betűje az S, mint Sándor.  Szükségesnek tartom ezt megmagyarazni,mert már mondták, hogy nem könnyű kiejteni. Származásom illetően anyai ágon Hunmagyar, apai részről Lengyel vagyok. Hagyományos gyógyászat szempontjából Ideggyógyász szakorvos, de valójában      természetes gyógymódok híve vagyok, ami elsősorban azt jelenti, hogy az emberre úgy tekintem mint testi-lelki-szellemi egységre. Ha az utóbbi három egyensúlyban van akkor az ember egészséges. Az egyensúlyt vagy attól eltérő állapotot a gondolatvilágunk, érzéseink határozzák meg.  Nem megfelelő gondolataink, hozzáállásunk környezetünkhöz megbetegítenek, minőségi változás pedig gyógyulást eredményez. Ez az alap amit tudni kell. Ehhez hozzátartozik  meg néhány gyógyulást elősegítő, személyre szabott, kiegészítő módszer.

Ez az oldal is bővülni fog hatékony természetes ill. népi gyógyító szerek leirásokkal, amelyek elkészítése nem igényel anyagi ráfordítást, valamelyik csak minimális.

Budapesti Metafizikai Akadémian szerzett végzettségem:

Nem konvencionális gyógymódok szakkonzulense

Energetikai kezelő

Gyógyító beszélgetések instruktóra                                                              


 

Nehéz anyagi helyzetűek érdeklödjenek az Önzetlen Szolgálat napok után, amikor ingyenes kezelést biztosítok.  E-mail : sljonszkaja@yahoo.com

telefonon: 06-30-912-6082,  szükség esetén  vissza hívom.