Orvos válaszol


2016. szeptember 17.

Gyuri bácsi kiváló teakeveréket készített férfitársai számára. Olyan növényekből állította össze, amelyek a nemi működést szabályozó hormontermelést serkentik.

Elsősorban prosztata problémák megelőzésére, gyógyítására és a férfiasság megőrzésére ajánljuk. Mivel egyre több káros anyag jut a szervezetünkbe, ami a nemzőképességet veszélyezteti, fontos, hogy minden fiatalember gondoljon a jövőre, a családalapításra.

2_bA Kisvirágú füzike teakeverék (Férfiak teája) összetétele: réti palástfű levél, kisvirágú füzike hajtás, pásztortáska hajtás, szurokfű hajtás.

Fogyasztása: ha egészséges, hosszú nemi életet szeretne élni, a Kisvirágú füzike teakeveréket (Férfiak teája) fogyassza hetente már 35-40 éves kortól! Megelőzheti vele a prosztata problémákat és az impotencia gondokat. Potencianövelésre napi egy csésze keveréktea fogyasztása ajánlott, mindig a délutáni órákban.
Különösen ajánljuk Diabess-Györgyteát fogyasztó férfi cukorbetegeknek is ezt a keveréket. 
Vannak gyógyszerek is ezekre a problémákra, de sokuknak nem kívánatos mellékhatásuk van. 
Nem így a kisvirágú füzikének, illetve Kisvirágú füzike teakeveréknek, amelyet évekig lehet folyamatosan inni.

Az alkotóelemek között ott van a réti palástfű, mely vízhajtó, izomerősítő és gyulladáscsökkentő hatású gyógynövény.

A másik összetevője a kisvirágú füzike, mely a legtipikusabb férfi gyógynövény, mellyel prosztata- és impotencia gondokat orvosolni lehet.

A teakeverékben pásztortáska hajtás is van – gyulladáscsökkentő és vizelethajtó hatása miatt. Régebben ezt a gyógynövényt a népgyógyászatban a férfierő serkentésére is használták.

A benne található növények egyike a szurokfű, mely a nemi hormonok termelését serkenti . A rómaiak és a görögök is szurokfű koszorút fontak a fiatal házasoknak, mely a szerelmet szimbolizálta.