Hírek


2016. október 21.

AKKOR MOST

érdemes odafigyelni, hogy mi is történik valójában velünk!


Kedves Olvasni és Gondolkodni Képes Honfitársam!


Egy pillanatra felejts el mindent, amivel az elmúlt hetekben az agyadat és a lelkedet leterhelték, a feszültséget az elviselhetetlenségig fokozták – és ne vonja el a figyelmedet az október 23-i forradalmi megemlékezés köré épített figyelemelvonó gondolat- és eseményözön sem,

MERT

közvetlenül az ünnep utáni hétfőn 17.00 óra után SZAVAZ a Parlament az állami földek eladásának megtiltását célzó – Gőgös Zoltán által benyújtott NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉSRŐL.

http://www.parlament.hu/docume nts/10181/56621/NR20161024_HB_ utan.pdf/0b0857ae-88b2-4428-ab e0-f920cfce63b4

Vita nem lesz, mert az már megvolt… Csak szavazás lesz… és a kormánypártok arra készülnek, hogy egy mondvacsinált indokkal leszavazzák a népszavazási kezdeményezést.

Az indok az lesz, hogy elfogadnak egy törvényt a „Földet a gazdáknak” program lezárásáról, és erre hivatkozva elhitetik a képviselőkkel, hogy már okafogyott a népszavazás. Ezt a bizonyos törvényt Dr. Semjén Zsolt terjesztette be egy sajtpapírnyi zagyva és hazug iratban.

Törvényjavaslat

T/12231 A "Földet a gazdáknak!" Programról

http://www.parlament.hu/irom40 /12231/12231.pdf

Benyújtva

2016.09.23.

Benyújtó: Dr. Semjén Zsolt

Ebben UTÓLAG ÉS ÉSZREVÉTLENÜL fogja jóváhagyni a Parlament az állami földek eladását, melyre A KORMÁNYNAK NEM VOLT SEMMILYEN FELHATALMAZÁSA. Ezt most így titokban próbálják pótolni...

Ezután kerül napirendre a népszavazás ügye – melyet 1 perc alatt fog leszavazni a képviselőségre méltatlan kormánypárti gombnyomogató gépezet.


Országgyűlési határozati javaslat

H/12351

Országos népszavazásról

http://www.parlament.hu/irom40 /12351/12351.pdf

Benyújtva: 2016. október 3.

Benyújtó: Dr. Rubovszky György


1956-ban a magyarok még tudták, hogy mit akarnak, és csak tankokkal lehetett legyőzni az akkori hősöket.


Ma a közöny, a beletörődés, a tudatlanság és a figyelmetlenség áldozata lesz az ország. A legsúlyosabb tragédia pedig az, hogy azok „keze” által vész el gyermekeink biztonsága, akiket bizalommal küldtek a Parlamentbe a magyar választók.

200.000 érvényes aláírás kellett volna, hogy kötelező legyen a népszavazást kiírni.

Mivel az NVI 181.318 aláírást nyilvánított érvényesnek, ezért a Parlament dönt arról, hogy lesz-e népszavazás, vagy nem.

Az aláírások matematikája

Gőgös Zoltán által leadott aláírások:    240.000

NVI által számolt összes aláírás:          226.300  (743 ívet nem vettek figyelembe)

NVI szerinti érvényes aláírások:          181.318

430 ívet azért nem fogadtak el, mert hibás volt az aláírások gyűjtőjének személyi azonosítója...

(A 2014-es választásokhoz való aláírás gyűjtésnél nem is kellett a gyűjtőnek még csak aláírni sem...)

Aki megnézi a mellékelt aláíró ívet, az látni fogja, hogy jó néhány csapda (tévesztési lehetőség) volt beépítve:

  • Nem logikus, hogy miért csak a gyűjtőhöz kapcsolódnak az igen nehezen értelmezhető apró betűs útmutatások, az aláírásokhoz miért nem?
  • Rendkívül zavaró és értelmetlen volt az, hogy több kocka volt, mint amennyi számjegy a személyi számban van.
  • Elfogadhatatlan, hogy "személyi azonosítónak" nem fogadták el a személyi igazolvány számot. Erre semmilyen értelmes indok nincs!

A mellékelt táblázatban az NVI közleményei alapján összesítve találhatóak a feldolgozás adatai:

31,3 %-os feldolgozottságnál 14,7 % volt a hibás aláírások aránya ez az összes aláírásra vetítve 193.030 érvényes aláírást jelentett volna (!) - a 743 figyelembe nem vett íven levő aláírásokkal ez pont 200.000 környékén van...

Aztán úgy alakult, hogy menet közben eltérültek  a számok az eredeti iránytól,  hullottak az aláírások - forgácsolódott az állampolgári akarat - hiába volt beazonosítható az aláíró az anyja neve, vagy a személyi igazolvány szám alapján - nem kapott esélyt.

Figyelemre méltó, hogy az első NVI bejelentés után Gőgös Zoltán úgy nyilatkozott, hogy a többes aláírásokat nem vizsgálják - azt jóhiszeműen elfogadják. A második szakaszban 4-szer annyi, az harmadikban pedig 5-ször annyi "többes" aláírást számoltak, mint az elsőben  - és ezt senki nem ellenőrizte.

A számokat és a folyamatokat összevetve úgy gondolom, hogy megvolt az a 200.000 aláírás...

De ha elfogadjuk az NVI számait, akkor is nagy biztonsággal kimondhatjuk, hogy

181.318 MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR kinyilvánította akaratát, hogy "NE ADJÁK EL AZ ÁLLAMI FÖLDEKET!" Tehát a Kormánynak nem volt felhatalmazása az állami földek eladására.

És AKKOR MOST 2016. október 24-én hétfőn délután meglátjuk, hogy mennyit is ér az a NÉPAKARAT a parlamenti képviselőknek, amiről Orbán Viktor olyan sokat beszélt a kvóta népszavazás okán.

Mezőfalva, 2016. október 21.

Ács Sándorné agrármérnök

az Élőlánc Magyarországért párt elnökségi tagja