Hírek


2016. november 24.

Feladó: András Tejfalussy <tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com>
D√°tum: 2016. november 24. 11:24
T√°rgy: Minisztereln√∂k √ör! Nem csak a gyermekekn√©l a menz√°kon, de a felnŇĎttekn√©l is legal√°bb k√©t √©s f√©lszeresre fel kell emelni az aj√°nlott napi konyhas√≥d√≥zist √©s be kell tiltani a patk√°nym√©reg k√°lis√≥val s√≥z√°st √©s mŇĪtr√°gy√°z√°st!!
Címzett: miniszterelnok@mk.gov.hu
M√°solatot kap: janos.lazar@parlament.hu, lu <lu@mku.hu>, orfktitkarsag@orfk.police.hu, Elnok@kuria.birosag.hu


Iratjel: orbanviktornak161124

NY√ćLT LEV√ČLK√ČNT, K√ĖZ√ČRDEKŇį JAVASLAT ORB√ĀN VIKTOR MINISZTERELN√ĖK R√ČSZ√ČRE

Miniszterelnök Úr!

Nem csak a gyermekekn√©l, a menz√°kon, de a felnŇĎttekn√©l is legal√°bb k√©t √©s f√©lszeresre fel kell emelni az aj√°nlott napi konyhas√≥d√≥zist √©s be kell tiltani a patk√°nym√©reg k√°lis√≥val s√≥z√°st √©s √©s a n√∂v√©nyek k√°liumtartalm√°t megt√∂bbsz√∂r√∂zŇĎ mŇĪtr√°gy√°z√°st!!

Ha Budah√°zy Gy√∂rgy mindazt elk√∂vette volna, amit r√°fogtak, az is csak nem b√ľntethetŇĎ jogos v√©delem lett volna az al√°bbi n√©pirt√°st folytat√≥kkal szemben: Mi√©rt nem foglalkozik egyik p√°rtvez√©r, p√°rt sem azzal, hogy a hazai korm√°nyok eg√©szs√©g√ľgyi prib√©kjei kiirtj√°k haz√°nkb√≥l a magyarokat: Magyarorsz√°gon √©vek √≥ta n√©pirtanak az√°ltal, hogy max. 5 grammra korl√°tozt√°k a napi konyhas√≥ fogyaszt√°st √©s megengedt√©k, hogy az √©telt patk√°nym√©reg k√°lis√≥val s√≥zz√°k..A t√©nylegesen sz√ľks√©ges t√∂bb mint t√≠zszeres√©re, 4,7 grammra emelt√©k a napi k√°liumd√≥zist. A tiszta esŇĎvizet (desztill√°lt vizet) m√©rgezŇĎnek hazudj√°k. Szennyezett v√≠zhez elegy√≠tve szabad csak inni. A bizony√≠t√©kokat √©s az √©letv√©dŇĎ v√≠z- √©s s√≥d√≥zisokat l√°sd a www.tejfalussy.com honlap Vide√≥, Email k√∂nyv √©s MEHNAM rovataiban! Talmudista terrorist√°k uralj√°k a hazai eg√©szs√©g√ľgyet. B√≠r√°k √©s √ľgy√©szek t√∂mege fedezi ŇĎket.

Budapest, 2016. november 24.

Tejfalussy Andr√°s