Hírek


2016. december 8.

 

https://www.facebook.com/ sevaster1/videos/ 787040331435547/

 

Wes Clark Jr. veterán, az ismert Wesley Clark tábornok fia a lakota vének elé járul.

Standing Rocknál az indián törzsek védelmére érkező amerikai veterán katonák a törzsek vezetői, képviselői és jelenlévő tagjai előtt letérdelve közösen kértek bocsánatot az elmúlt századokban az USA hadserege által az indián törzsek ellen elkövetett jogtalanságokért, háborús bűnökért és népirtásért!
Leksi Leonard Crow Dog a jelenlévő törzsek nevében elfogadta a bocsánatkérést. "És ma mi megbocsátunk és a világbékét akarjuk!" A Veteránok erre együtt kiáltották: "WORLD PEACE!!!!"
A jelenlévő indiánok és veteránok ezek után kezet fogtak és többen könnyek közt ölelték meg egymást.

***

Nincs szó arra, hogy ez a pillanat milyen minőségi fordulat az emberiség történelmében. Az amerikai veteránok az USA társadalmának és hadseregének legmegbecsültebb emberei. Ha Ők tesznek, vagy mondanak valamit, annak súlya van.

Figyelemre méltó, hogy a magyar média mélyen hallgat erről. Valaki úgy döntött, hogy nekünk magyaroknak erről nem kell tudnunk, és ez a "valaki" a teljes magyar médiát képes blokkolni...

SEGÍTS, HOGY MÉGIS MINDENKIHEZ ELJUSSON A HÍR!
Segíts, hogy mindenki átélhesse ezeket a nemes pillanatokat, és megértse a jelentőségét! Segíts, hogy végre a békéről, a szeretetről, és a jövőnkről gondolkozhassunk, ne a háborúról!

Ez az emberiség talán utolsó nagy esélye.

Ácsné Éva