Hírek


2016. december 20.

https://3.bp.blogspot.com/-SiiK6OogbUc/WFju50uojWI/AAAAAAAAKtA/AZmcdxoMJFEnAAuSE8kvy7JyIg4zLNQuQCLcB/s640/Nimr%25C3%25B3d%2Bcsillagk%25C3%25A9p.jpg

 

Nimród üzenete a MAGoknak

 

 

Sólyom Nemzet-s-Ég

december 18., 17:43 ·


A mai napon az alábbi üzenet, tanítás érkezett. Végtelen szeretettel ajánljuk minden MAG testvérünk figyelmébe:

"Drága szeretett gyermekeim, népem!

Nimród vagyok, a csillagos ég uralkodója, ki Öreg Isten vérét és Nagyboldogasszony szeretetét hordozza magában.

Engedjétek meg, hogy egy történetet mondjak el Nektek.

Gyermekként, mikor egyszer édesapámmal sétáltam az erdőben, így szólt hozzám az én Mágus édesapám:

„Nimród, eljött az idő, hogy megtudd, az Öreg Isten vérét hordozod magadban, minden egyes sejtedben Nagyboldogasszony szeretete van. Ez tesz Téged igazi királlyá, ez tesz Téged szolgává, mert az igazi uralkodó az szolgája saját népének.
De azt is tudnod kell, hogy e nép, melynek szolgája vagy, a királyok népe, és mindegyikük hordozza magában az isteni minőséget, melyet te is hordozol magadban. E nép gyermekei közül bárki lehetne uralkodó, amennyiben bejárja azt az utat, melyet az Öreg Isten és Nagyboldogasszony mutat neki.
Nimród, drága fiam, Te meghallottad az Öreg isten óhaját és Nagyboldogasszony hívását, hogy Isten oroszlánjaként óvjad és vigyázzad a királyok népét. Eljön az idő, mikor más istenségek ezt a népet el akarják taposni, ezért a Te feladatod lesz mindig, - örökkön – örökké -, hogy ezt a népet óvjad és vigyázzad.
Tudd, hogy létezik egy hatalmas szeretetenergia ebben a világban, mely pecsétként köti össze és szövetségben tartja az embert az Univerzummal. Ez egy szent pecsét, melyet mi Szent Koronának hívunk, és ennek a szent pecsétnek az energiája és a neki tett ígéretünk kötelez minket arra, hogy minden ember fejét felemeljük a porból és a szellemét megnyitva szabaddá tegyük. Mert tudnod kell Nimród, ha a királyok népe szabad, akkor általunk szabaddá válik minden nemzet és a Földön újra paradicsom lesz.”

Mikor édesapám átadta nekem ezt az információt, akkor értettem meg a hatalmas felelősséget, mellyel saját népem és az emberiség irányában tartozom.

Én, Nimród mondom Néktek, Ti mindannyian hordozzátok magatokban az Öreg Isten vérét és Nagyboldogasszony szeretetét.
Ezért a Ti felelősségetek nem kisebb, mint az enyém. Ezért hát forduljatok egymás felé, hiszen egy vérből és egy szeretetből valók vagytok. Együtt, kéz a kézben, saját szeretetünk által tudjuk csak felemelni a világot.

Én a csillagos égen, éjjel-nappal a végtelen szeretetben és harmóniában, Ti pedig lenn a Földön testben, lélekben és szellemben, hogy minden síkon, minden dimenzióban a szeretet, béke és harmónia uralkodjon. Mert, ahogy Ti lenn a Földön, Én úgy fenn az Égen, s a királyok népének a békéje és szeretete lesz a szeretet és a béke a Földön.

Én, Nimród december 21-én veletek leszek.

Testvérem, hívjál meg a tűzhöz, hogy veletek együtt ünnepelhessem a szeretetet és a szabadságot.


Én, Nimród kilövöm íjamból a szeretet nyílvesszejét, mely körbe repüli a Földet és az Ő szárnyalása hirdeti, hogy mindenki megtudhassa, hogy a mágusok népe feltámadt, mint Főnix hamvaiból.

Drága szeretett gyermekeim, véreim!

Éljetek szakrális királyokként és mutassátok az utat az emberiségnek, mert csak egyetlen út van, a FÉNY útja, mely szeretettel van kikövezve.

Az Én békém legyen Veletek! Tegyétek a dolgotokat, alázattal szolgáljátok a Földet és az emberiséget!"

ÁLDÁS!
Sólyom Nemzet-s-Ég