Hírek


2016. december 20.

https://3.bp.blogspot.com/-SiiK6OogbUc/WFju50uojWI/AAAAAAAAKtA/AZmcdxoMJFEnAAuSE8kvy7JyIg4zLNQuQCLcB/s640/Nimr%25C3%25B3d%2Bcsillagk%25C3%25A9p.jpg

 

Nimr√≥d √ľzenete a MAGoknak

 

 

S√≥lyom Nemzet-s-√Čg

december 18., 17:43 ·


A mai napon az al√°bbi √ľzenet, tan√≠t√°s √©rkezett. V√©gtelen szeretettel aj√°nljuk minden MAG testv√©r√ľnk figyelm√©be:

"Drága szeretett gyermekeim, népem!

Nimr√≥d vagyok, a csillagos √©g uralkod√≥ja, ki √Ėreg Isten v√©r√©t √©s Nagyboldogasszony szeretet√©t hordozza mag√°ban.

Engedjétek meg, hogy egy történetet mondjak el Nektek.

Gyermekk√©nt, mikor egyszer √©desap√°mmal s√©t√°ltam az erdŇĎben, √≠gy sz√≥lt hozz√°m az √©n M√°gus √©desap√°m:

‚ÄěNimr√≥d, elj√∂tt az idŇĎ, hogy megtudd, az √Ėreg Isten v√©r√©t hordozod magadban, minden egyes sejtedben Nagyboldogasszony szeretete van. Ez tesz T√©ged igazi kir√°lly√°, ez tesz T√©ged szolg√°v√°, mert az igazi uralkod√≥ az szolg√°ja saj√°t n√©p√©nek.
De azt is tudnod kell, hogy e n√©p, melynek szolg√°ja vagy, a kir√°lyok n√©pe, √©s mindegyik√ľk hordozza mag√°ban az isteni minŇĎs√©get, melyet te is hordozol magadban. E n√©p gyermekei k√∂z√ľl b√°rki lehetne uralkod√≥, amennyiben bej√°rja azt az utat, melyet az √Ėreg Isten √©s Nagyboldogasszony mutat neki.
Nimr√≥d, dr√°ga fiam, Te meghallottad az √Ėreg isten √≥haj√°t √©s Nagyboldogasszony h√≠v√°s√°t, hogy Isten oroszl√°njak√©nt √≥vjad √©s vigy√°zzad a kir√°lyok n√©p√©t. Elj√∂n az idŇĎ, mikor m√°s istens√©gek ezt a n√©pet el akarj√°k taposni, ez√©rt a Te feladatod lesz mindig, - √∂r√∂kk√∂n ‚Äď √∂r√∂kk√© -, hogy ezt a n√©pet √≥vjad √©s vigy√°zzad.
Tudd, hogy l√©tezik egy hatalmas szeretetenergia ebben a vil√°gban, mely pecs√©tk√©nt k√∂ti √∂ssze √©s sz√∂vets√©gben tartja az embert az Univerzummal. Ez egy szent pecs√©t, melyet mi Szent Koron√°nak h√≠vunk, √©s ennek a szent pecs√©tnek az energi√°ja √©s a neki tett √≠g√©ret√ľnk k√∂telez minket arra, hogy minden ember fej√©t felemelj√ľk a porb√≥l √©s a szellem√©t megnyitva szabadd√° tegy√ľk. Mert tudnod kell Nimr√≥d, ha a kir√°lyok n√©pe szabad, akkor √°ltalunk szabadd√° v√°lik minden nemzet √©s a F√∂ld√∂n √ļjra paradicsom lesz.‚ÄĚ

Mikor √©desap√°m √°tadta nekem ezt az inform√°ci√≥t, akkor √©rtettem meg a hatalmas felelŇĎss√©get, mellyel saj√°t n√©pem √©s az emberis√©g ir√°ny√°ban tartozom.

√Čn, Nimr√≥d mondom N√©ktek, Ti mindannyian hordozz√°tok magatokban az √Ėreg Isten v√©r√©t √©s Nagyboldogasszony szeretet√©t.
Ez√©rt a Ti felelŇĎss√©getek nem kisebb, mint az eny√©m. Ez√©rt h√°t forduljatok egym√°s fel√©, hiszen egy v√©rbŇĎl √©s egy szeretetbŇĎl val√≥k vagytok. Egy√ľtt, k√©z a k√©zben, saj√°t szeretet√ľnk √°ltal tudjuk csak felemelni a vil√°got.

√Čn a csillagos √©gen, √©jjel-nappal a v√©gtelen szeretetben √©s harm√≥ni√°ban, Ti pedig lenn a F√∂ld√∂n testben, l√©lekben √©s szellemben, hogy minden s√≠kon, minden dimenzi√≥ban a szeretet, b√©ke √©s harm√≥nia uralkodjon. Mert, ahogy Ti lenn a F√∂ld√∂n, √Čn √ļgy fenn az √Čgen, s a kir√°lyok n√©p√©nek a b√©k√©je √©s szeretete lesz a szeretet √©s a b√©ke a F√∂ld√∂n.

√Čn, Nimr√≥d december 21-√©n veletek leszek.

Testv√©rem, h√≠vj√°l meg a tŇĪzh√∂z, hogy veletek egy√ľtt √ľnnepelhessem a szeretetet √©s a szabads√°got.


√Čn, Nimr√≥d kil√∂v√∂m √≠jamb√≥l a szeretet ny√≠lvesszej√©t, mely k√∂rbe rep√ľli a F√∂ldet √©s az Ňź sz√°rnyal√°sa hirdeti, hogy mindenki megtudhassa, hogy a m√°gusok n√©pe felt√°madt, mint FŇĎnix hamvaib√≥l.

Drága szeretett gyermekeim, véreim!

√Čljetek szakr√°lis kir√°lyokk√©nt √©s mutass√°tok az utat az emberis√©gnek, mert csak egyetlen √ļt van, a F√ČNY √ļtja, mely szeretettel van kik√∂vezve.

Az √Čn b√©k√©m legyen Veletek! Tegy√©tek a dolgotokat, al√°zattal szolg√°lj√°tok a F√∂ldet √©s az emberis√©get!"

√ĀLD√ĀS!
S√≥lyom Nemzet-s-√Čg