HĂ­rek


2017. március 3.

1848-előtt a magyar nyelvet még a gyökrendszer összefüggéseivel oktatták! Az akkori Magyar Tudós Társaság (az MTA elődje) így fogalmazott: "Nyelvtana szerint a magyar gyöknyelv. Hangjaink „érteményt” hordoznak, szavaink rendszert alkotnak." Legújabb kutatásaink bizonyítják, hogy a gyökök átmenetei egyúttal képi információt is hordoznak. Ezek a képek több dimenzióban rendszert alkotnak, mellyel az egyetemes díszítőművészet (a szakrális geometria) is értelmezhető. A Táltoskirály tanítása - játék segítségével megtanulhatjuk az ősi jelképek és szavak értelmezését. A szófordulatokhoz mozgó képeket kötünk, melyek kapukat nyitnak a tudomány és a világ kultúrái felé!

A Táltoskirály tanítása - Jobb agyféltekés, képességfejlesztő társasjáték

Az ősi, rejtett tudás felszínre hozatala!

A tartalomból: Jelképek megfejtése - eltérő kultúrák, azonos üzenetek - a magyar nyelvi gyökrendszer tanulása - tudomány, kozmológia, csillagászat, csillagképek, téridő, őselemek, régészeti leletek, hitvilágok, világképek, ...

Vélemények:


"Az unokáimat is elvarázsolta."

"Sikerült bemutatni a nyelvi gyökrendszer és a jelképek összefüggéseit. Ezzel bebizonyosodott, hogy a jobb agyfélteke használatát is fejleszti."

"Többről szól, mint a hagyományos értelemben vett földi tudás."

"Nagyon szeretjük, sokat játszunk és tanulunk vele."

"Nem is jutok szóhoz... Ez olyasmi, mint egy rész a szívemből."



A társasjáték egyben a Világbiztonság Nyílt Társaság összefoglaló kiadványa is. A kísérő füzet önmagában is hasznos olvasmány. Lehetőséget ad a további közös kutatásokra, hiszen nyelvünk végtelen szerkezetébe vezet.
Jobb agyféltekés társasjáték, de valójában mindkét agyfélteke- és a köztiagy, valamint a szív kapcsolatát tanítja...

Ha megtanuljuk a jelképeket fejben forgatni és még szókapcsolatokat is kötünk hozzájuk, akkor lényegében felszabadítjuk a reklámipar által lefoglalt tudatalatti agyterületeket.

BĹ‘vebben, kisfilmekkel Ă©s bemutatĂłval itt olvashat rĂłla:
http://www.taltoskiraly.hu

A 10 év kutatás, egy mesterséges intelligencia modellezéssel, mely mára meghozta a várt eredményt!
Ez a tudás ma már nem tiltott, azonban a fősodrású média útját állja a népszerűsítésének.

Arra kérem a tisztelt olvasót, hogy a téma fontosságára való tekintettel, továbbítsa ezt a levelet minél több gondolkodni szerető ismerősének!

Nagyon köszönöm a megtisztelő figyelmet!

Üdvözlettel:

Bednarik Richárd
alapító-szerkesztő

Világbiztonság Nyílt Társaság  ( ® 2006-2017)
Wide Open World Security