HĂ­rek


2016. március 29.

MENZAREFORM ÉLETRÖVIDÍT ÉS IVARTALANÍT

Tudod mi a valódi oka, hogy a magyarok egyre rövidebb ideig élnek? Tudod miért csökken a nemzőképes magyar fiatalok aránya egyre nagyobb mértékben? Megmondom miért: Azért, mert az ételekben és italokban is egyre több a kálium és egyre kevesebb a konyhasó! 1950-ban Nobel-díjat kaptak a kutatók, akik konkrét dózishatás-mérésekkel egyértelműen bebizonyították azt, hogy az e fajta "étkezési reform" rövidíti a patkányok és emberek életét, mert torzítja a testelektrolit vérszérum víz : konyhasó : kálium arányait, s ez genetikai hibákat, nemi jelleg torzulásokat is okozva, nemzedékről nemzedékre csökkenti a szaporodóképességet!

Egy szlovák akadémiai kutató szerint, a káliumműtrágyával növelt káliumtartalmú növény az állatoknál és embereknél is rákbetegséget okoz, miközben veszélyezteti a szaporodó- képességet is. Más kísérletben a káliummal is műtrágyázott legelőn szaporodásképtelen lett a negyedik nemzedék hím-birka. A magyarok élelmiszereit már 1960 óta mérgezik a kálisóval! Előbb a műtrágyákhoz keverték, 1980 óta pedig konyhasó helyett kálisóval sózzák az élelmiszert, s ezt most elnevezték "Nemzeti Só Stop Program Menzareform"-nak. A konkrét mérési bizonyítékról lásd a www.tejfalussy.com honlapot. Itt tettem közzé az életrövidülés és ivartalanodás elleni egyéni védekezéshez feltétlenül szükséges, élettanilag optimális, vízpótlás arányos konyhasó és kálium pótlás alapszabályát, az Étkezési Ringer-dózisokat is. Nem hinni kell a hatások eredményeit, hanem rendesen megmérni!

Budapest, 2016. március 10.
Tejfalussy András oknyomozó