Hírek


2016. június 16.

Ellenzéki egység az állami földek eladása ellen


Jobbikos képviselők is támogatják Gőgös Zoltán népszavazási kezdeményezését, mely így szól: „Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés alkosson törvényt az állami tulajdonban álló termőföldek értékesítésének a tilalmáról?”

Az Élőlánc Magyarországért felhívására beérkezett aláírások között megtalálható Vona Gábor, Magyar Zoltán, Dúró Dóra, Mirkóczki Ádám, Farkas Gergely, Sneider Tamás, Gyöngyösi Márton, Dr. Staudt Gábor, Hegedűs Lórántné, Z. Kárpát Dániel, Vágó Sebestyén, Rig Lajos, Ander Balázs, Kulcsár Gergely, Egyed Zsolt, Bana Tibor, Kepli Lajos, Dr. Gyüre Csaba jobbikos országgyűlési képviselők aláírása is.

Szívszorító, hogy nagy számban érkeznek aláírások Londonból - a magyar viszonyok elől oda menekült fiataloktól is.

Az aláírásokat gyűjtötte az MSZP, az LMP, a PM, az Élőlánc, szakszervezetek, civil szervezetek - egyedül Gyurcsányék lógnak ki a sorból, ezzel hallgatólagosan támogatva a kormány földeladásait…

Az aláírásgyűjtés június 23-án lezárul – addig kell beérkeznie az aláírásoknak Gőgös Zoltánhoz, hogy legkésőbb június 28-ig le tudja adni.

Aki még nem írta alá, most még megteheti! Az ívek letölthetőek a www.kielegyenafold.hu honlapról. Az aláírt íveket az Élőlánc Magyarországért címére lehet postán ajánlva, elsőbbséggel megküldeni: 2422 Mezőfalva, Petőfi Sándor utca 4, vagy a helyi MSZP irodákon, illetve Gőgös Zoltán titkárságán (Parlamenti Irodaház, 1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19) leadni.


Élőlánc Magyarországért