HĂ­rek


2016. jĂșnius 28.

Kedves Szövetségesek!

Örömmel jelentem, hogy leadtuk az alĂĄĂ­rĂĄsokat!

2016. jĂșnius 28 11.30 szerepel a jegyzƑkönyvön.

GƑgös ZoltĂĄn meghĂ­vta Ă©s a teljes folyamatba bevonta  a tĂĄmogatĂł partnereket. A legteljesebb kĂ©pet az alĂĄbbi videĂł adja a törtĂ©ntekrƑl:

Bent voltam a dobozok bontĂĄsĂĄnĂĄl, Ă©s azt is megnĂ©zhettĂŒk, ahogy az NVI 24 munkatĂĄrsa elkezdte beszkennelni a több, mint 28.000 alĂĄĂ­rĂł Ă­vet.

RĂ©szletek az MTI hĂ­rbƑl:

"Leadta az ĂĄllami földek Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©sĂ©nek tilalma ĂŒgyĂ©ben kezdemĂ©nyezett nĂ©pszavazĂĄshoz összegyƱjtött alĂĄĂ­rĂĄsokat a Nemzeti VĂĄlasztĂĄsi IrodĂĄn (NVI) kedd dĂ©lelƑtt GƑgös ZoltĂĄn MSZP-s politikus.

GƑgös ZoltĂĄn az NVI AlkotmĂĄny utcai Ă©pĂŒlete elƑtt tartott sajtĂłtĂĄjĂ©koztatĂłjĂĄn, az Ă­vek leadĂĄsa elƑtt azt mondta: 28 300 Ă­vet adnak le, egy Ă­ven 9 alĂĄĂ­rĂĄsnak van hely, de mivel nem minden Ă­v van teljesen kitöltve, az összes leadott alĂĄĂ­rĂĄs szĂĄma megközelĂ­tƑleg 240 ezer. HozzĂĄtette: mivel a leadott alĂĄĂ­rĂĄsok 13-14 szĂĄzalĂ©ka hibĂĄsnak minƑsĂŒl az ellenƑrzĂ©s sorĂĄn, szĂĄmĂ­tĂĄsuk szerint 220 ezer Ă©rvĂ©nyes alĂĄĂ­rĂĄst adnak le, ami elĂ©g ahhoz, hogy kötelezƑ legyen az OrszĂĄggyƱlĂ©snek kiĂ­rnia a nĂ©pszavazĂĄst. 


A sajtĂłtĂĄjĂ©koztatĂłn a politikus megköszönte a gyƱjtĂ©sben segĂ­tƑknek a közremƱködĂ©st, kiemelte az ÉlƑlĂĄnc MagyarorszĂĄgĂ©rt pĂĄrtot - amely a hatĂĄron tĂșliakkal tartotta a kapcsolatot, Ă©s AngliĂĄbĂłl is gyƱjtött alĂĄĂ­rĂĄsokat -, az LMP-t, amely több mint 10 ezer alĂĄĂ­rĂĄst gyƱjtött, KĂ©sz ZoltĂĄn fĂŒggetlen orszĂĄggyƱlĂ©si kĂ©pviselƑt, akivel szintĂ©n több mint 10 ezer alĂĄĂ­rĂĄst gyƱjtöttek össze, valamint a PM-et, az EgyĂŒttet, a liberĂĄlisokat Ă©s a szakszervezetet. HozzĂĄtette: a legnagyobb segĂ­tsĂ©get pĂĄrtjĂĄtĂłl, az MSZP-tƑl kapta.




Ács SĂĄndornĂ©, az ÉlƑlĂĄnc MagyarorszĂĄgĂ©rt elnöke szerint az alĂĄĂ­rĂĄsokat tartalmazĂł dobozokban "MagyarorszĂĄg sorsa megy most be a vĂĄlasztĂĄsi bizottsĂĄg elĂ©, az ĂĄllami földek megmaradĂĄsa gyermekeink jövƑjĂ©nek biztonsĂĄgĂĄt jelenti".

(MTI)

A Fideszt annyira meglepte az eredmĂ©ny, hogy HalĂĄsz JĂĄnos szĂłvivƑnek  nem jutott mĂĄs eszĂ©be, mint az, hogy ez egy "nyĂĄri politikai akciĂł" - mondta ezt egy olyan ĂŒgyre, melyrƑl 2016 februĂĄrjĂĄban döntött a KĂșria. No comment...

HosszĂș Ă©s göröngyös Ășt ĂĄll mĂ©g elƑttĂŒnk, de az elsƑ fontos Ă©s törtĂ©nelmi lĂ©pĂ©st megtettĂŒk.

Köszönet mindenkinek, aki hozzåjårult ehhez az eredményhez!

Ács Såndorné

...

Az eddig megjelent hĂ­rek: