Hírek


2016. szeptember 7.

Ügyirat azonosító: novakkatalinhozkozerdekubejele ntes160906

 

Közzétett közérdekű bejelentés Novák Katalin EMMI államtitkárhoz

 

Államtitkár Asszony figyelmét ezúton ismételten felhívom arra, hogy az Önök akadémiai és egyetemi stb. orvosszakértői 1950 óta kötelesek tudni, hogy életrövidítés és ivartalanítás is, vagyis fajirtás a konyhasópótlás csökkentés és a káliumfogyasztás növelés. Azóta tudják, hogy 1950-ben Nobel díjat is kapott az három mellékvesekéreg kutató, akik ezt egyértelműen bebizonyították a patkányokon és embereken végzett konkrét nátrium- és kálium dózishatás méréseikkel. Az állatokat is megmérgezi, ha megnő az ételeik káliumtartalma!*

Felszólítom Önt és társait, hogy hagyják abba a Nemzeti Stop Só és MENZAREFORM fedőelnevezésú fajirtást! Azt, hogy a nem kóser étkezésű egész magyar lakosságot, a gyermekeinket is, akármennyi vízpótlásnál, akármilyen ütemezéssel „napi legfeljebb 5 gramm konyhasó és legalább 4,7 gramm kálium pótlására” kényszerítik, biztatják fel. Miközben tudják, hogy étkezésnél is csak a Ringer infúziós oldat szerinti víz:konyhasó és kálium dózisok lehetnek jók, mivel az élő ember testnedveiben is ilyen az aránya ezeknek a vérelektrolitot alkotó anyagoknak. Tehát pl. a napi 3 liter víz mellé 27 gramm konyhasót és 0,36 gramm káliumot optimális étkezéssel pótolni. Tudniuk kell, hogy a Ringer infúziós oldat 99%-a tiszta desztillált víz. A Talmud is egészségvédőként ajánlja a tiszta desztillált víz esővizet. Mégis, az ÁNTSZ-esek „életveszélyes méregnek” tüntetik fel a tiszta desztillált ivóvizet. Nem a tiszta desztillált víz okoz elektrolitzavart, hanem a jó víz:konyhasó=110 arányt azzal rontás, hogy a nátrium:kálium=30 dózisarányt 0,43-ra csökkentik!

Ha Ön nem hajlandó leállítani a bizonyított fajirtást akkor annak oka van. Például az, hogy a FIDESZ-KDNP kormány tudatosan kiirtja a magyar népet, hogy helyet csináljon az Alliance Israélitee által 1910-ben a magyarok (és a galíciaiak) ellen beindított, annak idején közzé is tett, „országhódítási” tervhez.

Ha Önt és munkatársait is átverték a (mózesi-talmudi módszeres) fajirtási bűncselekmény szervezői, akadémikusok és egyéb bűnözők, akkor „népirtásra felbiztatás” váddal indítson ellenük Ön is büntetőeljárást, és tegyék közzé tv-k, rádiók, óriásplakátok útján a kárelhárító, mellékelt családvédelmi tájékoztatást!

Jogos védelem (Btk.) és megbízás nélküli közérdekű kárelhárítás (Ptk.) keretében, mint az oknyomozással korábban megbízott parlamenti és önkormányzati szakértő is, a fenti közérdekű bejelentést hivatalosan benyújtja:

 

(nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc (1-4204-0215, an. Bartha Edit), 2621 Verőce, Lugosi u. 71. E-mail: magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@ gmail.com

Szövegközi kép 1

CSALÁDVÉDELMITÁJÉKOZTATÁS

A hazai magyarok száma ezek miatt csökken kb. 1950 óta évente átlagosan kb. 50.000-rel: 1./Klórrezisztens fertőző vírusos ürülékkel is szennyezett folyókból csak homok-kavics szűrőkkel és klórozással gyártott ivóvíz. 2./Kálium műtrágyákkal és konyhasó helyett használt kálisóval „lassítva mérgezőre” növelt kálium tartalmú ételek és italok. 3./Konyhasó pótlás korlátozás. A 2. és a 3. ivartalanító hatású is. 1950 óta alkalmazzák, amikor Nobel díjat kapott három mellékvesekéreg-

kutató, akik patkány- és ember kísérleteikben (dózishatásmérésekkel) bebizonyították, hogy patkánynál és embernél is végzetesen betegítő életrövidítő és ivartalanító, fajirtó hatású a káliumtúladagoló és konyhasóhiányos „Stop- só étkezés”. A kísérletek bizonyítják, hogy a 4. nemzedékünk nem lesz szaporodóképes! Ezek ellen csak a VérElektrolit OPtimalizáló VEOP táplálkozással lehetséges védekezni! A bizonyítékokat és a védekezési technikát lásd: www.tejfalussy.com, Email könyvek, Videók.

 

MAGYAROK SZÖVETSÉGE NÉPMOZGALOM CSALÁDVÉDELMI REKLÁM 160906

  • K

    Szövegközi kép 2
    iegészítő bizonyíték

 

 

 

 

Szövegközi kép 3

 

 

 

 

Szövegközi kép 4

 

 

  • novakkatalinhozkozerdekubejelentes160906 .doc
  • novakkatalinhozkozerdekubejelentes160906 .pdf