Hírek


2016. október 21.

AKKOR MOST

√©rdemes odafigyelni, hogy mi is t√∂rt√©nik val√≥j√°ban vel√ľnk!


Kedves Olvasni és Gondolkodni Képes Honfitársam!


Egy pillanatra felejts el mindent, amivel az elm√ļlt hetekben az agyadat √©s a lelkedet leterhelt√©k, a fesz√ľlts√©get az elviselhetetlens√©gig fokozt√°k ‚Äď √©s ne vonja el a figyelmedet az okt√≥ber 23-i forradalmi megeml√©kez√©s k√∂r√© √©p√≠tett figyelemelvon√≥ gondolat- √©s esem√©ny√∂z√∂n sem,

MERT

k√∂zvetlen√ľl az √ľnnep ut√°ni h√©tfŇĎn 17.00 √≥ra ut√°n SZAVAZ a Parlament az √°llami f√∂ldek elad√°s√°nak megtilt√°s√°t c√©lz√≥ ‚Äď GŇĎg√∂s Zolt√°n √°ltal beny√ļjtott N√ČPSZAVAZ√ĀSI KEZDEM√ČNYEZ√ČSRŇźL.

http://www.parlament.hu/docume nts/10181/56621/NR20161024_HB_ utan.pdf/0b0857ae-88b2-4428-ab e0-f920cfce63b4

Vita nem lesz, mert az m√°r megvolt‚Ķ Csak szavaz√°s lesz‚Ķ √©s a korm√°nyp√°rtok arra k√©sz√ľlnek, hogy egy mondvacsin√°lt indokkal leszavazz√°k a n√©pszavaz√°si kezdem√©nyez√©st.

Az indok az lesz, hogy elfogadnak egy t√∂rv√©nyt a ‚ÄěF√∂ldet a gazd√°knak‚ÄĚ program lez√°r√°s√°r√≥l, √©s erre hivatkozva elhitetik a k√©pviselŇĎkkel, hogy m√°r okafogyott a n√©pszavaz√°s. Ezt a bizonyos t√∂rv√©nyt Dr. Semj√©n Zsolt terjesztette be egy sajtpap√≠rnyi zagyva √©s hazug iratban.

Törvényjavaslat

T/12231 A "Földet a gazdáknak!" Programról

http://www.parlament.hu/irom40 /12231/12231.pdf

Beny√ļjtva

2016.09.23.

Beny√ļjt√≥: Dr. Semj√©n Zsolt

Ebben UT√ďLAG √ČS √ČSZREV√ČTLEN√úL fogja j√≥v√°hagyni a Parlament az √°llami f√∂ldek elad√°s√°t, melyre A KORM√ĀNYNAK NEM VOLT SEMMILYEN FELHATALMAZ√ĀSA. Ezt most √≠gy titokban pr√≥b√°lj√°k p√≥tolni...

Ezut√°n ker√ľl napirendre a n√©pszavaz√°s √ľgye ‚Äď melyet 1 perc alatt fog leszavazni a k√©pviselŇĎs√©gre m√©ltatlan korm√°nyp√°rti gombnyomogat√≥ g√©pezet.


Orsz√°ggyŇĪl√©si hat√°rozati javaslat

H/12351

Országos népszavazásról

http://www.parlament.hu/irom40 /12351/12351.pdf

Beny√ļjtva: 2016. okt√≥ber 3.

Beny√ļjt√≥: Dr. Rubovszky Gy√∂rgy


1956-ban a magyarok m√©g tudt√°k, hogy mit akarnak, √©s csak tankokkal lehetett legyŇĎzni az akkori hŇĎs√∂ket.


Ma a k√∂z√∂ny, a belet√∂rŇĎd√©s, a tudatlans√°g √©s a figyelmetlens√©g √°ldozata lesz az orsz√°g. A legs√ļlyosabb trag√©dia pedig az, hogy azok ‚Äěkeze‚ÄĚ √°ltal v√©sz el gyermekeink biztons√°ga, akiket bizalommal k√ľldtek a Parlamentbe a magyar v√°laszt√≥k.

200.000 √©rv√©nyes al√°√≠r√°s kellett volna, hogy k√∂telezŇĎ legyen a n√©pszavaz√°st ki√≠rni.

Mivel az NVI 181.318 aláírást nyilvánított érvényesnek, ezért a Parlament dönt arról, hogy lesz-e népszavazás, vagy nem.

Az aláírások matematikája

GŇĎg√∂s Zolt√°n √°ltal leadott al√°√≠r√°sok:¬†¬†¬† 240.000

NVI által számolt összes aláírás:          226.300  (743 ívet nem vettek figyelembe)

NVI szerinti érvényes aláírások:          181.318

430 √≠vet az√©rt nem fogadtak el, mert hib√°s volt az al√°√≠r√°sok gyŇĪjtŇĎj√©nek szem√©lyi azonos√≠t√≥ja...

(A 2014-es v√°laszt√°sokhoz val√≥ al√°√≠r√°s gyŇĪjt√©sn√©l nem is kellett a gyŇĪjtŇĎnek m√©g csak al√°√≠rni sem...)

Aki megn√©zi a mell√©kelt al√°√≠r√≥ √≠vet, az l√°tni fogja, hogy j√≥ n√©h√°ny csapda (t√©veszt√©si lehetŇĎs√©g) volt be√©p√≠tve:

  • Nem logikus, hogy mi√©rt csak a gyŇĪjtŇĎh√∂z kapcsol√≥dnak az igen nehezen √©rtelmezhetŇĎ apr√≥ betŇĪs √ļtmutat√°sok, az al√°√≠r√°sokhoz mi√©rt nem?
  • Rendk√≠v√ľl zavar√≥ √©s √©rtelmetlen volt az, hogy t√∂bb kocka volt, mint amennyi sz√°mjegy a szem√©lyi sz√°mban van.
  • Elfogadhatatlan, hogy "szem√©lyi azonos√≠t√≥nak" nem fogadt√°k el a szem√©lyi igazolv√°ny sz√°mot. Erre semmilyen √©rtelmes indok nincs!

A mellékelt táblázatban az NVI közleményei alapján összesítve találhatóak a feldolgozás adatai:

31,3 %-os feldolgozotts√°gn√°l 14,7 % volt a hib√°s al√°√≠r√°sok ar√°nya ez az √∂sszes al√°√≠r√°sra vet√≠tve 193.030 √©rv√©nyes al√°√≠r√°st jelentett volna (!) - a 743 figyelembe nem vett √≠ven levŇĎ al√°√≠r√°sokkal ez pont 200.000 k√∂rny√©k√©n van...

Azt√°n √ļgy alakult, hogy menet k√∂zben elt√©r√ľltek¬† a sz√°mok az eredeti ir√°nyt√≥l,¬† hullottak az al√°√≠r√°sok - forg√°csol√≥dott az √°llampolg√°ri akarat - hi√°ba volt beazonos√≠that√≥ az al√°√≠r√≥ az anyja neve, vagy a szem√©lyi igazolv√°ny sz√°m alapj√°n - nem kapott es√©lyt.

Figyelemre m√©lt√≥, hogy az elsŇĎ NVI bejelent√©s ut√°n GŇĎg√∂s Zolt√°n √ļgy nyilatkozott, hogy a t√∂bbes al√°√≠r√°sokat nem vizsg√°lj√°k - azt j√≥hiszemŇĪen elfogadj√°k. A m√°sodik szakaszban 4-szer annyi, az harmadikban pedig 5-sz√∂r annyi "t√∂bbes" al√°√≠r√°st sz√°moltak, mint az elsŇĎben¬† - √©s ezt senki nem ellenŇĎrizte.

A sz√°mokat √©s a folyamatokat √∂sszevetve √ļgy gondolom, hogy megvolt az a 200.000 al√°√≠r√°s...

De ha elfogadjuk az NVI sz√°mait, akkor is nagy biztons√°ggal kimondhatjuk, hogy

181.318 MAGYAR √ĀLLAMPOLG√ĀR kinyilv√°n√≠totta akarat√°t, hogy "NE ADJ√ĀK EL AZ √ĀLLAMI F√ĖLDEKET!" Teh√°t a Korm√°nynak nem volt felhatalmaz√°sa az √°llami f√∂ldek elad√°s√°ra.

√Čs AKKOR MOST 2016. okt√≥ber 24-√©n h√©tfŇĎn d√©lut√°n megl√°tjuk, hogy mennyit is √©r az a N√ČPAKARAT a parlamenti k√©pviselŇĎknek, amirŇĎl Orb√°n Viktor olyan sokat besz√©lt a kv√≥ta n√©pszavaz√°s ok√°n.

MezŇĎfalva, 2016. okt√≥ber 21.

√Ācs S√°ndorn√© agr√°rm√©rn√∂k

az √ČlŇĎl√°nc Magyarorsz√°g√©rt p√°rt eln√∂ks√©gi tagja